Klien Pertama MBSB X-Change-i


Salam,

MBSB X-Change-i SMK Padang Garuda

SMK Padang Garuda

Klien pertama saya untuk pakej MBSB X-Change-i ialah seorang guru daripada SMK Padang Garuda yang letaknya berhampiran dengan Lapangan Terbang Sultan Ahmad Shah, Kuantan.

Uniknya, beliau juga merupakan yang pertama menghubungi saya hasil daripada pencarian melalui ‘internet’.

Penerangan dan borang telah diberikan setelah berjumpa di tepi Masjid Sultan Ahmad Shah Kuantan, kebetulan beliau ada membawa anak-anak muridnya yang ada program di Jabatan Agama Islam Pahang pada waktu itu.

Susulan itu, saya berkesempatan bertamu ke SMK Padang Garuda yang menyelusuri Lapangan Terbang Kuantan, hingga ke penghujung jalan. Ia merupakan sebuah sekolah baru, dan sesuai dengan namanya, pengganti garuda ialah beberapa pesawat pejuang TUDM yang membuat latihan terbang rendah menggamit saya di langit tengahari itu.

Beliau telahpun mendapat tunai daripada pembiayaan tersebut.

Berita baiknya, pakej X-Change-i yang sepatutnya telah tamat tempoh promosi dengan kadar keuntungan serendah 3.99% telah dilanjutkan tempohnya sehingga bulan April ini.

X-Change-i April 2012

X-Change-i

Jadi sekiranya anda masih berminat untuk mengambil pakej X-Change-i ini yang mampu memberi lebih tunai ataupun potongan bulanan yang lebih rendah, sila hubungi saya di 019-985 5546 untuk penjelasan lanjut sebelum promosi ini berakhir bila-bila masa sahaja dan kadar lebih tinggi akan dikenakan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s